whatsapp

Tosoncuk neden paketlenmez

SİVİL TOPLUM 07.07.2019 - 00:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tosoncuk neden paketlenmez

Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın sefasını sürüyor!
Türkiye'de on binlerce insanı kısa sürede yüksek kâr vaadiyle dolandırarak Uruguay'a kaçan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yatta eski eşi Sıla Aydın'la sefa sürerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Türk polisinin Kırmızı Bültenle dünyanın her yerinde aradığı ünlü dolandırıcı Mehmet Aydın'ın boşandığı eşi Sıla Aydın ile, Latin Amerika ülkelerinde sefa sürdüğü haberlerini alıyoruz. Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın yurt dışındaki lüks yaşamına devam ediyor. lüks yatta yeni görüntüler görüntülerde, Uruguay başta olmak üzere Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde bulunduğu, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği belirtilen Mehmet Aydın'ın eski eşi Sıla Aydın'a aldığı lüks yatta keyif sürdüğü görülüyor. Aydın çifti lüks yatta dolandırdıkları paralarla keyif sürerken kameralara poz veriyor. Görüntülerde geçtiğimiz aylarda Uruguay tarafından el konulduğu belirtilen lüks otomobillerde yer alıyor. Tosoncuk neden paketlenmez! Başta havuz medyası olmak üzere iktidara yaranma hesapları içinde olan basının oralı olmadığı konuların başında gelen Tosuncuktan haberler almaya devam ediyoruz. Gerçi Tosuncuk gibi Feto’yu da gündeminde düşüren aynı basın ve medyanın sormadığı bir soru daha var ki o da son ayların moda terimi olan ‘MİT Paketleyip getirdi’ diye başlayan ancak sonrası gelmeyen haberlerdir. Evet gerçekten bu adam neden paketlenip, getirilmez? Bu adamın bulunduğu ülkeler öyle ABD ya da Rusya gibi ülkeler de değil, çoğu Aşiretlerce yönetilen ve bir kişiye bin dolar verdiğinizde değil bir tosunu, 50 tosunu paketleyip, kendisi getirecek olan başı, boş ülkeler olmasına karşın bu tosuncuk neden paketlenip, getirilemez? Yoksa paketlendiğinde getirildiğinde vereceği ifadelerle bir çok siyasinin adının vereceğinden m, korkulur?!. Onu da o Tosuncuk’a inanıp ona para kaptıranlar düşünsün..
Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın sefasını sürüyor!

Türkiye'de on binlerce insanı kısa sürede yüksek kâr vaadiyle dolandırarak Uruguay'a kaçan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yatta eski eşi Sıla Aydın'la sefa sürerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.
Türk polisinin Kırmızı Bültenle dünyanın her yerinde aradığı ünlü dolandırıcı Mehmet Aydın'ın boşandığı eşi Sıla Aydın ile, Latin Amerika ülkelerinde sefa sürdüğü haberlerini alıyoruz.

Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın yurt dışındaki lüks yaşamına devam ediyor.

lüks yatta yeni görüntüler görüntülerde, Uruguay başta olmak üzere Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde bulunduğu, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği belirtilen Mehmet Aydın'ın eski eşi Sıla Aydın'a aldığı lüks yatta keyif sürdüğü görülüyor. Aydın çifti lüks yatta dolandırdıkları paralarla keyif sürerken kameralara poz veriyor. Görüntülerde geçtiğimiz aylarda Uruguay tarafından el konulduğu belirtilen lüks otomobillerde yer alıyor.

Tosoncuk neden paketlenmez!

Başta havuz medyası olmak üzere iktidara yaranma hesapları içinde olan basının oralı olmadığı konuların başında gelen Tosuncuktan haberler almaya devam ediyoruz.

Gerçi Tosuncuk gibi Feto’yu da gündeminde düşüren aynı basın ve medyanın sormadığı bir soru daha var ki o da son ayların moda terimi olan ‘MİT Paketleyip getirdi’ diye başlayan ancak sonrası gelmeyen haberlerdir.

Evet gerçekten bu adam neden paketlenip, getirilmez?

Bu adamın bulunduğu ülkeler öyle ABD ya da Rusya gibi ülkeler de değil, çoğu Aşiretlerce yönetilen ve bir kişiye bin dolar verdiğinizde değil bir tosunu, 50 tosunu paketleyip, kendisi getirecek olan başı, boş ülkeler olmasına karşın bu tosuncuk neden paketlenip, getirilemez?

Yoksa paketlendiğinde getirildiğinde vereceği ifadelerle bir çok siyasinin adının vereceğinden m, korkulur?!.

Onu da o Tosuncuk’a inanıp ona para kaptıranlar düşünsün..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.