whatsapp

Ticaret ve sanayi odasından eğitim yardımı

SİVİL TOPLUM 02.10.2019 - 00:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ticaret ve sanayi odasından eğitim yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen 40 bin lira tutarındaki eğitim yardım okullara teslim edildi. Oda Başkanı Cemal Küçük tarafından 40 bin lira değerindeki 700 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırılmak üzere yardım çeklerini Milli eğitim yetkililerine teslim etti. Başkan Cemal Küçük," TOBB genel merkezimizin geleneksel hale getirdiği sosyal sorumluluk projelerinden eğitim yardımlarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bir eksiği giderilmektedir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen 40 bin lira tutarındaki eğitim yardım okullara teslim edildi.

Oda Başkanı Cemal Küçük tarafından 40 bin lira değerindeki 700 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırılmak üzere yardım çeklerini Milli eğitim yetkililerine teslim etti.

Başkan Cemal Küçük," TOBB genel merkezimizin geleneksel hale getirdiği sosyal sorumluluk projelerinden eğitim yardımlarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bir eksiği giderilmektedir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.