whatsapp

THK Seydişehir Şubesinin deri ihalesi yapıldı

SİVİL TOPLUM 08.07.2017 - 08:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

THK Seydişehir Şubesinin deri ihalesi yapıldı

Türk Hava Kurumu (THK) Seydişehir Şube Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Konya’da kurban deri ihalesi yapıldığı açıklandı.
THK Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Hava Kurumu 2017 yılı kurban bayramında Seydişehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Hadim, Taşkent, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde toplayacağı derilerin ihalesini Konya’da yaptığını, ihaleye çok sayıda firma katıldığını söyledi. Amaçlarının Türk gençliğine havacılığı sevdirmek olduğunu belirten Acar, ‘’ Halkımızın derilerini kurumumuza bağışlamasını temenni ediyoruz. İlçemize Havacılık yüksek okulu kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz.’’diye konuştu
Türk Hava Kurumu (THK) Seydişehir Şube Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Konya’da kurban deri ihalesi yapıldığı açıklandı.

THK Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Hava Kurumu 2017 yılı kurban bayramında Seydişehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Hadim, Taşkent, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde toplayacağı derilerin ihalesini Konya’da yaptığını, ihaleye çok sayıda firma katıldığını söyledi.

Amaçlarının Türk gençliğine havacılığı sevdirmek olduğunu belirten Acar, ‘’ Halkımızın derilerini kurumumuza bağışlamasını temenni ediyoruz. İlçemize Havacılık yüksek okulu kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz.’’diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.