whatsapp

Tepecik mahallesine Kilitli Parke

BELEDİYE 22.09.2017 - 12:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik mahallesine Kilitli Parke

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelere kilit parke taşı döşeyerek, mahalle içi yolları daha modern hale getiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım, onarım, düzenleme ve kaldırım çalışmaları kapsamında Tepecik Mahallesi'nde kilitli taş döşeme işi sürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, ekiplerin kırsal mahallelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Tepecik Mahallesi'ndeki çalışmaların sürdüğünü belirten başkan Tutal, şöyle konuştu: "Tepecik Mahallemizde 4 bin 700 metre kilit taş döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 2017 yılı sonu itibarı ile halkımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir şekilde parke taşı döşenmemiş hiçbir cadde, sokak bırakmamış olacağız” dedi. Muhtar Rafet Dindar, mahallesine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür etti.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelere kilit parke taşı döşeyerek, mahalle içi yolları daha modern hale getiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım, onarım, düzenleme ve kaldırım çalışmaları kapsamında Tepecik Mahallesi'nde kilitli taş döşeme işi sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, ekiplerin kırsal mahallelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Tepecik Mahallesi'ndeki çalışmaların sürdüğünü belirten başkan Tutal, şöyle konuştu:

"Tepecik Mahallemizde 4 bin 700 metre kilit taş döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 2017 yılı sonu itibarı ile halkımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir şekilde parke taşı döşenmemiş hiçbir cadde, sokak bırakmamış olacağız” dedi.
Muhtar Rafet Dindar, mahallesine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.