whatsapp

Teog değerlendirme toplantısı yapıldı

EĞİTİM 14.04.2017 - 10:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Teog değerlendirme toplantısı yapıldı

Seydişehir’de TEOG(Ortak Sınav) öncesi okul müdürleri ile Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında toplantı yapıldı.
 TEOG sınavlarında ilçenin başarısını Türkiye ortalamasının üzerine çıkarılması için toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaymakam Aydın Erdoğan, çözüm önerileri ele alınarak strateji belirlendiğini söyledi. Kaymakamlık toplantı salonunda okul müdürlerine hitaben konuşan Kaymakam Erdoğan,  “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısı için bu şehirde eğitimde mesafe almak zorundayız. Çocuklarımızı iyi eğitmemiz lazım Vatanını, bayrağını seven milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmeliyiz. Ülkemizin kalkınması için özelikle eğitimdeki başarımızı arttırmalıyız.” Sınavların 26-27 Nisan günü yapılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, '' 19 ortaokul müdürleriyle bir araya geldik. Türkçe, matematik, din kültürü, sosyal bilgiler, fen bilgisi, İngilizce derslerinden sınava tabi tutulacaklar, İşimize dört elle sarılarak öğrencilerimizi sınava hazır hale getirmemiz gerekiyor. ''dedi. Toplantı,  görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.
Seydişehir’de TEOG(Ortak Sınav) öncesi okul müdürleri ile Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında toplantı yapıldı.

 TEOG sınavlarında ilçenin başarısını Türkiye ortalamasının üzerine çıkarılması için toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaymakam Aydın Erdoğan, çözüm önerileri ele alınarak strateji belirlendiğini söyledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda okul müdürlerine hitaben konuşan Kaymakam Erdoğan,  “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısı için bu şehirde eğitimde mesafe almak zorundayız. Çocuklarımızı iyi eğitmemiz lazım Vatanını, bayrağını seven milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmeliyiz. Ülkemizin kalkınması için özelikle eğitimdeki başarımızı arttırmalıyız.”

Sınavların 26-27 Nisan günü yapılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, '' 19 ortaokul müdürleriyle bir araya geldik. Türkçe, matematik, din kültürü, sosyal bilgiler, fen bilgisi, İngilizce derslerinden sınava tabi tutulacaklar, İşimize dört elle sarılarak öğrencilerimizi sınava hazır hale getirmemiz gerekiyor. ''dedi.

Toplantı,  görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.