whatsapp

Tarım müdürlüğü yeni binasına taşındı

SİVİL TOPLUM 25.07.2018 - 11:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım müdürlüğü yeni binasına taşındı

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binasına taşındı. yetkililer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çiftçilere Alaylar 2 Mahallesi'ndeki yeni yerde hizmet vermeye başladıklarını bildirdi. Yeni binaya geçmelerinden dolayı mutluluğunu dile getiren Yetkililer, "İlçe Müdürlüğü olarak, uzun yıllar hizmet verdiğimiz binada çalışırken gerek personel açısından, gerekse çiftçilerimize hizmet noktasında çeşitli zorluklarla karşılaşıyorduk. Kurum olarak burada üreticilerimize daha rahat bir ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceğiz." dedi.

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binasına taşındı.
yetkililer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çiftçilere Alaylar 2 Mahallesi'ndeki yeni yerde hizmet vermeye başladıklarını bildirdi.
Yeni binaya geçmelerinden dolayı mutluluğunu dile getiren Yetkililer, "İlçe Müdürlüğü olarak, uzun yıllar hizmet verdiğimiz binada çalışırken gerek personel açısından, gerekse çiftçilerimize hizmet noktasında çeşitli zorluklarla karşılaşıyorduk. Kurum olarak burada üreticilerimize daha rahat bir ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.