whatsapp

Tarım işçilerine korona taraması

SAĞLIK 24.04.2020 - 12:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım işçilerine korona taraması

Konya’nın Seydişehir ilçesinde ilçe sağlık Müdürlüğü ekipleri Tarım alanlarında çalışmak üzere yurdun değişik illerinden gelen mevsimlik işçilere korona virüs taraması yapıyor. Suğla ovasında çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçileri korona virüs tedbirleri kapsamında genel sağlık taramasından geçiriliyor. İlçe Sağlık Müdürü Hakan Özdemir, işçilere ve ailelerine ateş ölçümü ile genel sağlık taraması yapıldığını belirterek bu süreçte kentin tamamındaki tarım işçilerine düzenli olarak ulaşmayı planladıklarını kaydetti. Öztürk, ‘’Sağlık ekiplerimiz, korona virüs ile mücadelede uyulması gereken önemli kurallar hakkında bilgilendirme yapıyor. Bu süreçte hem tarımsal üretim sürekliliğinin sağlanması hem de tarım işçilerinin bu süreci herhangi bir olumsuzluk yaşamadan atlatabilmesi amacıyla tarımsal üretim yapılan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ 

Konya’nın Seydişehir ilçesinde ilçe sağlık Müdürlüğü ekipleri

Tarım alanlarında çalışmak üzere yurdun değişik illerinden gelen mevsimlik işçilere korona virüs taraması yapıyor.

Suğla ovasında çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçileri korona virüs tedbirleri kapsamında genel sağlık taramasından geçiriliyor.

İlçe Sağlık Müdürü Hakan Özdemir, işçilere ve ailelerine ateş ölçümü ile genel sağlık taraması yapıldığını belirterek bu süreçte kentin tamamındaki tarım işçilerine düzenli olarak ulaşmayı planladıklarını kaydetti.

Öztürk, ‘’Sağlık ekiplerimiz, korona virüs ile mücadelede uyulması gereken önemli kurallar hakkında bilgilendirme yapıyor. Bu süreçte hem tarımsal üretim sürekliliğinin sağlanması hem de tarım işçilerinin bu süreci herhangi bir olumsuzluk yaşamadan atlatabilmesi amacıyla tarımsal üretim yapılan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.