whatsapp

Taraşçı’ya atık su arıtma tesisi yapılıyor

BELEDİYE 29.06.2018 - 13:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı’ya atık su arıtma tesisi yapılıyor

Seydişehir’e atık su arıtma tesisi yapılacağı bildirildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Taraşçı Mahallesine atık su arıtma tesisi yapıyor. Mahalle Muhtarı Bahaddin Karal, 9 bin metrekarelik alana kurulacak atık su arıtma tesisinin bu yıl tamamlanarak hizmete gireceğini aktardı. 3 milyon 200 bin liraya mal olacağını belirten Karal, böylece hem yer altı sularına muhtemel sızmaların önüne geçileceğini ifade ederek, hem de daha temiz ve yaşanabilir bir çevre oluşturulacağını vurguladı. Mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirttiler ve KOSKİ genel müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Seydişehir’e atık su arıtma tesisi yapılacağı bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Taraşçı Mahallesine atık su arıtma tesisi yapıyor.
Mahalle Muhtarı Bahaddin Karal, 9 bin metrekarelik alana kurulacak atık su arıtma tesisinin bu yıl tamamlanarak hizmete gireceğini aktardı.
3 milyon 200 bin liraya mal olacağını belirten Karal, böylece hem yer altı sularına muhtemel sızmaların önüne geçileceğini ifade ederek, hem de daha temiz ve yaşanabilir bir çevre oluşturulacağını vurguladı.

Mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirttiler ve KOSKİ genel müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.