whatsapp

Taraşçı mahallesinde şehitler için yemek

SİVİL TOPLUM 12.10.2019 - 22:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı mahallesinde şehitler için yemek

Taraşçı mahallesinde yurt dışında yaşan hayırsever Çağlayan Balcı tarafından tüm şehitler için yemek verildi dualar okundu. Taraşçı yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Bağcı, köy meydanında şehitler için yemek ikramı ve duası yapıldığını söyledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Bağcı, "Bu toprakları bize yurt yapan, kanıyla, canıyla bedel ödeyen, Sultan Alparslan'dan Fatih'e, Çanakkale'den Kurtuluş Savaşına,15 Temmuz'dan bugün barış pınarı hareketinde şehit verdiğimiz kahramanımıza kadar bu topraklar için canını veren şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.

Taraşçı mahallesinde yurt dışında yaşan hayırsever Çağlayan Balcı tarafından tüm şehitler için yemek verildi dualar okundu.

Taraşçı yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Bağcı, köy meydanında şehitler için yemek ikramı ve duası yapıldığını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Bağcı, "Bu toprakları bize yurt yapan, kanıyla, canıyla bedel ödeyen, Sultan Alparslan'dan Fatih'e, Çanakkale'den Kurtuluş Savaşına,15 Temmuz'dan bugün barış pınarı hareketinde şehit verdiğimiz kahramanımıza kadar bu topraklar için canını veren şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.