whatsapp

Taraşçı’da üniversite öğrencilerine burs

SİVİL TOPLUM 05.09.2018 - 12:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı’da üniversite öğrencilerine burs

Seydişehir’in Taraşçı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 100 öğrenciye burs verecek. Dernek Başkanı ve Mahalle Muhtarı Bahahddin Karal,  yaptığı açıklamada Taraşçılılar Derneği 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılında üniversite öğrencilerine eğitim yardımı yapacağını söyledi. Geçen yıl 80 öğrenciye burs verdiklerini kaydeden yönetim kurulu üyesi Mustafa Bağcı,‘’Son yıllarda yüksek öğrenim gören gençlerin sayısı hızla artmaktadır. Biz sivil toplum kuruluşu olarak bu iyi gelişmeye katkı sunmak ve yükselen eğitim çıtasını daha da yükseltmek için burs vererek moral kaynağı olmalıyız. Bu nedenle faaliyetlerimizin 1 ayağı eğitim ve öğretim olacaktır. Yeni eğitim yılına 24 bin lira bütçe ayırdık. 100 öğrenci hedefledik aylık 100 lira ödeyeceğiz. Bu yıl kurban derilerini bize bağışlayan ve ayrıca yardımsever hayırseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.’’

Seydişehir’in Taraşçı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 100 öğrenciye burs verecek.

Dernek Başkanı ve Mahalle Muhtarı Bahahddin Karal,  yaptığı açıklamada Taraşçılılar Derneği 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılında üniversite öğrencilerine eğitim yardımı yapacağını söyledi.

Geçen yıl 80 öğrenciye burs verdiklerini kaydeden yönetim kurulu üyesi Mustafa Bağcı,‘’Son yıllarda yüksek öğrenim gören gençlerin sayısı hızla artmaktadır. Biz sivil toplum kuruluşu olarak bu iyi gelişmeye katkı sunmak ve yükselen eğitim çıtasını daha da yükseltmek için burs vererek moral kaynağı olmalıyız. Bu nedenle faaliyetlerimizin 1 ayağı eğitim ve öğretim olacaktır. Yeni eğitim yılına 24 bin lira bütçe ayırdık. 100 öğrenci hedefledik aylık 100 lira ödeyeceğiz. Bu yıl kurban derilerini bize bağışlayan ve ayrıca yardımsever hayırseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.