whatsapp

Susuz mahallesinde kavga: 1 ölü

ASAYİŞ 19.09.2019 - 11:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Susuz mahallesinde kavga: 1 ölü

Susuz mahallesinde dün gece çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Belirlenemeyen bir nedenle Hüseyin Asıltürk (37) ile Ahmet D. (37) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Ahmet D, Asıltürk'ü bıçakla kasığından yaraladı. Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Asıltürk'ün kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi. Ahmet D jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma soruşturması sürüyor.

Susuz mahallesinde dün gece çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Belirlenemeyen bir nedenle Hüseyin Asıltürk (37) ile Ahmet D. (37) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Ahmet D, Asıltürk'ü bıçakla kasığından yaraladı.

Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Asıltürk'ün kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ahmet D jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.