whatsapp

Sömestre tatili başladı

EĞİTİM 18.01.2020 - 01:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sömestre tatili başladı

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla Seydişehir’de 13 bin öğrenci karne aldı. İlçedeki resmi karne dağıtım töreni ise Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, Özel Genç Kampüs Ortaokulu ve Susuz İlkokulunda protokolün katılımıyla yapıldı. Karne programına Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, okul idarecileri, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, "Yoğun bir ders programı geçirdiniz. Bol bol dinlenin eğlenin, haberleri dinleyin, belgesel izleyin, bilgisayar ve telefonlardan uzak bir tatil programı yapın. Sizlere iyi tatiller diliyorum" dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla Seydişehir’de 13 bin öğrenci karne aldı.

İlçedeki resmi karne dağıtım töreni ise Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, Özel Genç Kampüs Ortaokulu ve Susuz İlkokulunda protokolün katılımıyla yapıldı.

Karne programına Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, okul idarecileri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, "Yoğun bir ders programı geçirdiniz. Bol bol dinlenin eğlenin, haberleri dinleyin, belgesel izleyin, bilgisayar ve telefonlardan uzak bir tatil programı yapın. Sizlere iyi tatiller diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.