whatsapp

Sokak kedilerini harçlıklarıyla besliyorlar

SİVİL TOPLUM 23.09.2019 - 01:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokak kedilerini harçlıklarıyla besliyorlar

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir gurup öğrenci çocuk, babalarının verdiği harçlıklarla yaşadıkları mahallenin sokak kedilerini besleyerek sahip çıkıyorlar. Hayvan sevgisiyle yaşıtlarına örnek olan çocuklar her geçen gün sayıları artan hayvanları doyurmak için büyük emek harcıyor. Hacı Seyit Al Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk, sokak kedilerini hazır mamaların yanı sıra evlerinden getirdikleri yemeklerle beslemeyi sürdürüyorlar. Hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli beklediklerini belirten çocuklardan 10 yaşındaki Yakup Uzun ve 9 yaşındaki Mehmet Arda Koç, ‘’ Kışın üşümesinler diye Karton kutulardan yuva yaptık ama yağmur yağınca kutular bozulur. Tek isteğimiz bir sponsor olursa bunlara kafes yaptırmak olacak. Kedilere gözümüz gibi bakıyoruz. Mahalle büyüklerimiz bizleri takdir ediyor. Onlara karşı sevgi ve şefkat göstermeliyiz. Biz onları seversek Allah’ta bizi sever." dediler.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir gurup öğrenci çocuk, babalarının verdiği harçlıklarla yaşadıkları mahallenin sokak kedilerini besleyerek sahip çıkıyorlar.

Hayvan sevgisiyle yaşıtlarına örnek olan çocuklar her geçen gün sayıları artan hayvanları doyurmak için büyük emek harcıyor.

Hacı Seyit Al Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk, sokak kedilerini hazır mamaların yanı sıra evlerinden getirdikleri yemeklerle beslemeyi sürdürüyorlar.

Hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli beklediklerini belirten çocuklardan 10 yaşındaki Yakup Uzun ve 9 yaşındaki Mehmet Arda Koç, ‘’ Kışın üşümesinler diye Karton kutulardan yuva yaptık ama yağmur yağınca kutular bozulur. Tek isteğimiz bir sponsor olursa bunlara kafes yaptırmak olacak. Kedilere gözümüz gibi bakıyoruz. Mahalle büyüklerimiz bizleri takdir ediyor. Onlara karşı sevgi ve şefkat göstermeliyiz. Biz onları seversek Allah’ta bizi sever." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.