whatsapp

Sokak hayvanlarına barınak

BELEDİYE 06.11.2017 - 10:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokak hayvanlarına barınak

Seydişehir Belediyesi makine parkında bulunan 40 metrekarelik alan üzerinde kurulan hayvan barınağını çalışmalarına başladı.
Barınakların 20 adet olacağını belirten Başkan Tutal,  en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışma yürüttüklerini anlatan Başkan Tutal;”Veteriner hekim kontrolünde kısırlaştırılacak bu işlemin ardından 10 gün hayvanların bakımı görevliler tarafından yapılarak daha sonra doğal hayata bırakacağız” dedi.
Seydişehir Belediyesi makine parkında bulunan 40 metrekarelik alan üzerinde kurulan hayvan barınağını çalışmalarına başladı.

Barınakların 20 adet olacağını belirten Başkan Tutal,  en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışma yürüttüklerini anlatan Başkan Tutal;”Veteriner hekim kontrolünde kısırlaştırılacak bu işlemin ardından 10 gün hayvanların bakımı görevliler tarafından yapılarak daha sonra doğal hayata bırakacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.