whatsapp

Siyaset Ödüllü Kanık, AK Partiden Aday Adayı

SİYASET 29.04.2018 - 08:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Siyaset Ödüllü Kanık, AK Partiden Aday Adayı

Seydişehir Eti Alüminyumda Maden yüksek mühendisi olarak çalışan Siyaset Akademi birincilik ödülü alan Ömer Faruk Kanık, AK Partiden Konya Milletvekili aday adayı oldu.
13 yıldır ETİ Alüminyum tesislerinde çalıştığını; üretim sorumluluğunun ardından fabrikanın yatırım departmanında görevini sürdürdüğünü ifade eden Kanık, 2001 yılında AK parti Gençlik kollarında siyasete başladığını dile getirerek her kademesinde aktif olarak görev yaptığını söyledi. Fabrikada yatırım projeleri için Dünyanın birçok ülkesine gittiğini imkân verildiği takdirde buradaki ve siyasetteki tecrübelerini topluma ve insanlığa hizmet için kullanacağını ifade etti. Ömer Faruk Kanık Özgeçmişi; 1978 yılı Seydişehir doğumlu olup, 1997 yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünü kazandı ve bu bölümden mezun oldu. 2005 yılında Seydişehir’de ETİ Alüminyum ’un özelleşmesiyle birlikte, Cengiz Holding bünyesinde üretim şefi olarak göreve başladı. Ardından fabrikada modernizasyon çalışmalarının hızlanmasıyla Yatırım Grubu’nda görevlendirildi. Cengiz Holding ETİ A.Ş.’de 13 yıllık çalışma süresince pek çok farklı ülkelere iş gezilerinde bulundu. Alüminyum fabrikası ile ilgili TÜBİTAK projeleri hazırladı. Aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olup, Uluslararası indekste akademik yayınları bulunmaktadır. Seydişehir MÜSİAD’ın kurulumunda aktif görev alan Ömer Faruk Kanık, evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.
Seydişehir Eti Alüminyumda Maden yüksek mühendisi olarak çalışan Siyaset Akademi birincilik ödülü alan Ömer Faruk Kanık, AK Partiden Konya Milletvekili aday adayı oldu.

13 yıldır ETİ Alüminyum tesislerinde çalıştığını; üretim sorumluluğunun ardından fabrikanın yatırım departmanında görevini sürdürdüğünü ifade eden Kanık, 2001 yılında AK parti Gençlik kollarında siyasete başladığını dile getirerek her kademesinde aktif olarak görev yaptığını söyledi.

Fabrikada yatırım projeleri için Dünyanın birçok ülkesine gittiğini imkân verildiği takdirde buradaki ve siyasetteki tecrübelerini topluma ve insanlığa hizmet için kullanacağını ifade etti.

Ömer Faruk Kanık Özgeçmişi;

1978 yılı Seydişehir doğumlu olup, 1997 yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünü kazandı ve bu bölümden mezun oldu. 2005 yılında Seydişehir’de ETİ Alüminyum ’un özelleşmesiyle birlikte, Cengiz Holding bünyesinde üretim şefi olarak göreve başladı. Ardından fabrikada modernizasyon çalışmalarının hızlanmasıyla Yatırım Grubu’nda görevlendirildi. Cengiz Holding ETİ A.Ş.’de 13 yıllık çalışma süresince pek çok farklı ülkelere iş gezilerinde bulundu. Alüminyum fabrikası ile ilgili TÜBİTAK projeleri hazırladı. Aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olup, Uluslararası indekste akademik yayınları bulunmaktadır. Seydişehir MÜSİAD’ın kurulumunda aktif görev alan Ömer Faruk Kanık, evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.