whatsapp

Sincap Çocuk Tiyatrosu Seydişehir’de

EĞİTİM 07.04.2017 - 10:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sincap Çocuk Tiyatrosu Seydişehir’de

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya Orman Bölge Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatrosu oyunu Seydişehir Belediye Salonunda sahnelendi.
Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, çocuklara ve gençlere orman sevgisini aşılamak ve onlarda var olan dinamizmi ormanların korunması yönünde harekete geçirmek amacıyla Orman Genel Müdürlüğünün böyle bir organizasyon düzenlediğini söyledi.  Sincap Çocuk Tiyatrosunun orman, tabiat ve çevre konularında eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri yürüttüğünü belirten Kabakcı, "Özellikle İlköğretim öğrencilerine yönelik olarak Seydişehir’de sergilenen Orman dostu Sincap isimli oyun, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. 40 dakika süren müzikli oyunda fidan dikimi, orman yangınları, tabiat olayları, çevre kirliliği gibi konular işlendi"  ifadelerine yer verdi.  Kabakcı, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’ye teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Tiyatroyu 2 bin 500 öğrencinin izlediğini kaydederek bakan Yardımcısı harun Tüfekci'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya Orman Bölge Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatrosu oyunu Seydişehir Belediye Salonunda sahnelendi.

Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, çocuklara ve gençlere orman sevgisini aşılamak ve onlarda var olan dinamizmi ormanların korunması yönünde harekete geçirmek amacıyla Orman Genel Müdürlüğünün böyle bir organizasyon düzenlediğini söyledi. 

Sincap Çocuk Tiyatrosunun orman, tabiat ve çevre konularında eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri yürüttüğünü belirten Kabakcı, "Özellikle İlköğretim öğrencilerine yönelik olarak Seydişehir’de sergilenen Orman dostu Sincap isimli oyun, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. 40 dakika süren müzikli oyunda fidan dikimi, orman yangınları, tabiat olayları, çevre kirliliği gibi konular işlendi"  ifadelerine yer verdi. 

Kabakcı, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’ye teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Tiyatroyu 2 bin 500 öğrencinin izlediğini kaydederek bakan Yardımcısı harun Tüfekci'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.