whatsapp

Sıfır atık projesi hayata geçecek

BELEDİYE 18.07.2019 - 15:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sıfır atık projesi hayata geçecek

Seydişehir’de temizlik ve atıkların geri dönüşümü alanlarında hayata geçirilecek yeni projelerin hazırlık çalışmaları devam ediyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında bir dizi toplantı ve etkinlikler düzenlenerek öğrenciler sistemin nasıl işlediği noktasında yetkililerden ayrıntılı bilgiler aldılar. Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü “sıfır atık için ben de varım” gezici aracı, Seydişehir Belediyesinin ev sahipliğinde Milli İrade Meydanında çocuklarla buluştu. İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atık miktarının azaltılması, etkin toplama sisteminin kurulması, atıkların geri kazanılmasını kapsayan bir atık önleme yaklaşımı ve hedefinin anlatıldığı maskot ve animasyon ekibinin sahnelediği tiyatro gösterisi çocukların ilgi odağı oldu.

Seydişehir’de temizlik ve atıkların geri dönüşümü alanlarında hayata geçirilecek yeni projelerin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Sıfır Atık Projesi kapsamında bir dizi toplantı ve etkinlikler düzenlenerek öğrenciler sistemin nasıl işlediği noktasında yetkililerden ayrıntılı bilgiler aldılar.

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü “sıfır atık için ben de varım” gezici aracı, Seydişehir Belediyesinin ev sahipliğinde Milli İrade Meydanında çocuklarla buluştu.

İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atık miktarının azaltılması, etkin toplama sisteminin kurulması, atıkların geri kazanılmasını kapsayan bir atık önleme yaklaşımı ve hedefinin anlatıldığı maskot ve animasyon ekibinin sahnelediği tiyatro gösterisi çocukların ilgi odağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.