whatsapp

Sıfır atık proje etkinliği

BELEDİYE 16.10.2019 - 13:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sıfır atık proje etkinliği

Belediye tarafından öğrencilere yönelik yapılan, çevre bilinci ve sıfır atık etkinliğinde, geri dönüşüm farkındalığı için stand açmış olan Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her bölümünden geri dönüşüm ürünleri sergileyerek dikkat çekti. Okul Müdürü Zafer Ülkebaş; kızartma yağı gibi evsel atık yağlarını, kimya teknolojileri alanında el sabunu olarak değerlendirdiklerini belirtti. İlçemizde çevre bilinci ve geri dönüşüm duyarlılığı adına, halkımızın evsel atık yağlarını okulumuza getirebilirsiniz dedi.

Belediye tarafından öğrencilere yönelik yapılan, çevre bilinci ve sıfır atık etkinliğinde, geri dönüşüm farkındalığı için stand açmış olan Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her bölümünden geri dönüşüm ürünleri sergileyerek dikkat çekti.

Okul Müdürü Zafer Ülkebaş; kızartma yağı gibi evsel atık yağlarını, kimya teknolojileri alanında el sabunu olarak değerlendirdiklerini belirtti. İlçemizde çevre bilinci ve geri dönüşüm duyarlılığı adına, halkımızın evsel atık yağlarını okulumuza getirebilirsiniz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.