whatsapp

Sıcak asfalt çalışması

BELEDİYE 11.07.2018 - 13:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sıcak asfalt çalışması

Belediye mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alaylar mahallesi caddelerindeki 4 kilometrelik yol ağında asfaltlama çalışmasına başladı. Programları dâhilinde sıcak asfalt serdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada bu yıl ilçe sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını dile getirdi.  Asfalt hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Tutal, " Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda 4 yıldır canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın trafikte rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizi modern bir görünüme kavuşturacağız’’dedi.
Belediye mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alaylar mahallesi caddelerindeki 4 kilometrelik yol ağında asfaltlama çalışmasına başladı.

Programları dâhilinde sıcak asfalt serdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada bu yıl ilçe sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını dile getirdi. 

Asfalt hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Tutal, " Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda 4 yıldır canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın trafikte rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizi modern bir görünüme kavuşturacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.