whatsapp

Seydişehir’den İzmir’e depremzedeler için yardım eli

SİVİL TOPLUM 03.11.2020 - 21:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’den İzmir’e depremzedeler için yardım eli

Görüntülü haber..
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kalbim Egede Kaldı gönüllüleri tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan giyecekten gıdaya kadar bir kamyon dolusu yardımlar İzmir depremzedeleri için yola çıktı. Yardım gönüllüleri adına konuşan Evla Yazgan, depremzedelere yardımcı olmak ve depremin yaralarının sarılmasına katkı sunan Seydişehir halkı İzmir depremzedeleri için tek vücut kenetlendiğini söyledi. Yazgan sözlerine. ‘’ Nerede bir sıkıntı yâda doğal bir afet olsa vicdanımız bizleri rahat bırakmıyor. Seydişehir’den İzmir’e yardım için hemen kolları sıvadık. Yardım seferberliğine sağ olsunlar Seydişehirli hayırseverler ve vatandaşlarımız karşılık vererek yardımcı oldular. Hazırlanan yardım malzemelerin içerisinde zeytinyağı, zeytin, salça, bulgur gibi gıda maddeleri, temizlik malzemeleri, ıslak mendiller, battaniye, bebek bezleri, tuvalet kâğıtları, konserveler, tek kullanımlık tabaklar ve bardaklar, çorap ve çeşitli giyecekler, maske gibi malzemeler yer aldı. Destek veren Seydişehirlilere çok çok teşekkür ederim” dedi. Evla Yazgan; Toplanan yardımların depolanmasına ve gönderilmesine katkı sağlayan Elit ayakkabı iş yeri sahiplerine Şahin Fotoğrafçılığa teşekkür ederiz.
Görüntülü haber..

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kalbim Egede Kaldı gönüllüleri tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan giyecekten gıdaya kadar bir kamyon dolusu yardımlar İzmir depremzedeleri için yola çıktı.

Yardım gönüllüleri adına konuşan Evla Yazgan, depremzedelere yardımcı olmak ve depremin yaralarının sarılmasına katkı sunan Seydişehir halkı İzmir depremzedeleri için tek vücut kenetlendiğini söyledi.

Yazgan sözlerine. ‘’ Nerede bir sıkıntı yâda doğal bir afet olsa vicdanımız bizleri rahat bırakmıyor. Seydişehir’den İzmir’e yardım için hemen kolları sıvadık. Yardım seferberliğine sağ olsunlar Seydişehirli hayırseverler ve vatandaşlarımız karşılık vererek yardımcı oldular. Hazırlanan yardım malzemelerin içerisinde zeytinyağı, zeytin, salça, bulgur gibi gıda maddeleri, temizlik malzemeleri, ıslak mendiller, battaniye, bebek bezleri, tuvalet kâğıtları, konserveler, tek kullanımlık tabaklar ve bardaklar, çorap ve çeşitli giyecekler, maske gibi malzemeler yer aldı. Destek veren Seydişehirlilere çok çok teşekkür ederim” dedi.

Evla Yazgan; Toplanan yardımların depolanmasına ve gönderilmesine katkı sağlayan Elit ayakkabı iş yeri sahiplerine Şahin Fotoğrafçılığa teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.