whatsapp

Seydişehir’de Psikoteknik Merkezi açıldı!

SİVİL TOPLUM 17.08.2020 - 00:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Psikoteknik Merkezi açıldı!

Seydişehir Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Ulukapı Mahallesi, Necati Kalaycıoğlu Caddesi eski garaj karşısında hizmete girdi. Psikoteknik Değerlendirme Merkezi işletme sahipleri Hilmi Kısa, Raşit Yılmaz ortaklığında şoförler esnafının hizmetine sundular. Sürücülere 1 saatlik testin ardından psikoteknik belgesi verildiğini anlatan Hilmi Kısa,  psikoteknik testinin, insan unsurundan kaynaklı olarak meydana gelen trafik kazalarını minimize düşürmek, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulandığını söyledi. Hilmi Kısa, ‘’ Karayolu Taşıma Kanunu gereğince Şoför esnafının almak zorunda olduğu psikoteknik Değerlendirme Raporu işlemlerini gerçekleştirmek üzere ilçemize Özel Seydişehir Psikoteknik Değerlendirme Merkezi teste başlamıştır.  Manavgat’ın da ilk Psikoteknik ve SRC merkezini işleten ve  8 yıldır Manavgat’ın öncü kuruluşu olan Manavgat Psikoteknik. Manavgat  SRC Merkezini işleten girişimci Hilmi Kısa ile Seydişehir’in çocuğu Raşit  Yılmaz işbirliği ile Seydişehir Psikoteknik Merkezi ünvanıyla faaliyete geçmiştir. Seydişehir Psikoteknik ile birlikte Şoför esnafı Konya merkeze ya da Antalya’ya teste gitmekten kurtulmuş, Psikoteknik hizmeti ayaklarına gelmiştir.’’ dedi Merkezimiz Ulukapı Mahallesi, Necati Kalaycıoğlu Cad.No.44/2 SEYDİŞEHİR. Telefon; Ofis: 0 332 582 00 11  Ofis GSM: 0 552 582 00 11 Raşit Yılmaz:  0 535 624 0521 Hilmi Kısa:  0 532 245 84 99

Seydişehir Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Ulukapı Mahallesi, Necati Kalaycıoğlu Caddesi eski garaj karşısında hizmete girdi.

Psikoteknik Değerlendirme Merkezi işletme sahipleri Hilmi Kısa, Raşit Yılmaz ortaklığında şoförler esnafının hizmetine sundular.

Sürücülere 1 saatlik testin ardından psikoteknik belgesi verildiğini anlatan Hilmi Kısa,  psikoteknik testinin, insan unsurundan kaynaklı olarak meydana gelen trafik kazalarını minimize düşürmek, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulandığını söyledi.

Hilmi Kısa, ‘’ Karayolu Taşıma Kanunu gereğince Şoför esnafının almak zorunda olduğu psikoteknik Değerlendirme Raporu işlemlerini gerçekleştirmek üzere ilçemize Özel Seydişehir Psikoteknik Değerlendirme Merkezi teste başlamıştır. 
Manavgat’ın da ilk Psikoteknik ve SRC merkezini işleten ve  8 yıldır Manavgat’ın öncü kuruluşu olan Manavgat Psikoteknik. Manavgat  SRC Merkezini işleten girişimci Hilmi Kısa ile Seydişehir’in çocuğu Raşit  Yılmaz işbirliği ile Seydişehir Psikoteknik Merkezi ünvanıyla faaliyete geçmiştir. Seydişehir Psikoteknik ile birlikte Şoför esnafı Konya merkeze ya da Antalya’ya teste gitmekten kurtulmuş, Psikoteknik hizmeti ayaklarına gelmiştir.’’ dedi
Merkezimiz Ulukapı Mahallesi, Necati Kalaycıoğlu Cad.No.44/2 SEYDİŞEHİR. Telefon; Ofis: 0 332 582 00 11  Ofis GSM: 0 552 582 00 11 Raşit Yılmaz:  0 535 624 0521 Hilmi Kısa:  0 532 245 84 99

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.