whatsapp

Seydişehir’de peyzaj çalışmaları

BELEDİYE 23.06.2017 - 10:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de peyzaj çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Seyyid Harun Bulvarında görsellik kazandırmak için yazlık peyzaj çalışması başlattı.
Çalışmalar kapsamında farklı bir görsellik kazandırıldığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, ilçeye yeni bir çehre kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Her yeşil alan için farklı bir peyzaj çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal, ‘’Mevsimlik çiçek dikimlerinin yanı sıra ekipler parklarda bulunan havuzlarında bakımlarını yaparak aktif hale getiriyor. Seydişehir’i daha yaşanılır daha estetik bir hale getirmek için çalışıyoruz. Yazlık peyzaj çalışmalarıyla birlikte ilçemiz çok daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Parklar içerisinde bulunan dinlenme alanları, spor alanları, koşu yolları detaylı olarak elden geçiriliyor, bozulan kırılan malzemeler tamir ediliyor. Hedefimiz her haliyle modern ve daha yaşanılabilir bir kent” dedi.
Seydişehir Belediyesi Seyyid Harun Bulvarında görsellik kazandırmak için yazlık peyzaj çalışması başlattı.

Çalışmalar kapsamında farklı bir görsellik kazandırıldığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, ilçeye yeni bir çehre kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Her yeşil alan için farklı bir peyzaj çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal, ‘’Mevsimlik çiçek dikimlerinin yanı sıra ekipler parklarda bulunan havuzlarında bakımlarını yaparak aktif hale getiriyor. Seydişehir’i daha yaşanılır daha estetik bir hale getirmek için çalışıyoruz. Yazlık peyzaj çalışmalarıyla birlikte ilçemiz çok daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Parklar içerisinde bulunan dinlenme alanları, spor alanları, koşu yolları detaylı olarak elden geçiriliyor, bozulan kırılan malzemeler tamir ediliyor. Hedefimiz her haliyle modern ve daha yaşanılabilir bir kent” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.