whatsapp

Seydişehir’de öğrenciler fidan dikti

EĞİTİM 05.05.2017 - 16:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de öğrenciler fidan dikti

Seydişehir Merkez İlkokul öğrencileri ilçede oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.
Pınarbaşı mahallesinde bulunan Kuğulu mesire alanında gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan Kaymakamı Aydın Erdoğan, amaçlarının yeşil bir Seydişehir oluşturmak olduğunu söyledi. Öğrencilerin diktiği fidanlarla hatıra ormanının büyüyeceğini belirten Erdoğan, "Gelecek nesillerimize daha yeşil bir çevre bırakmak için her tarafı ağaçlandırmamız gerekiyor. Bu katkıya destek veren Orman İşletme Şefliğine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." dedi. Ağaçlandırmanın gelecek yıllarda da devam edeceğini belirten Okul Müdürü Yasin Öşekci, ‘’Öğrencilerin bu alana fidan dikerek hatıra bırakacaklar. Bu alana gelecek yıllarda da ağaçlandırmaya devam edeceğiz.’’dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler 750 çam ve sedir fidanını toprakla buluşturdu. Törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Jandarma komutanı Üst teğ Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, öğrenciler katıldı.
Seydişehir Merkez İlkokul öğrencileri ilçede oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.

Pınarbaşı mahallesinde bulunan Kuğulu mesire alanında gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan Kaymakamı Aydın Erdoğan, amaçlarının yeşil bir Seydişehir oluşturmak olduğunu söyledi.

Öğrencilerin diktiği fidanlarla hatıra ormanının büyüyeceğini belirten Erdoğan, "Gelecek nesillerimize daha yeşil bir çevre bırakmak için her tarafı ağaçlandırmamız gerekiyor. Bu katkıya destek veren Orman İşletme Şefliğine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Ağaçlandırmanın gelecek yıllarda da devam edeceğini belirten Okul Müdürü Yasin Öşekci, ‘’Öğrencilerin bu alana fidan dikerek hatıra bırakacaklar. Bu alana gelecek yıllarda da ağaçlandırmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler 750 çam ve sedir fidanını toprakla buluşturdu.

Törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Jandarma komutanı Üst teğ Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.