whatsapp

Seydişehir’de kitap okuma etkinliği

EĞİTİM 30.03.2017 - 09:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de kitap okuma etkinliği

Seydişehir’de 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Özgüven Sistem Kolejinde  ‘81 ilde Kitap Okuyoruz' adlı etkinliğe  Kaymakam Aydın Erdoğan, eşi Hava Erdoğan, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. Etkinlikte katılımcılar kendilerine verilen kitapları yaklaşık yarım saat boyunca okudu. Etkinliğin amacının toplumun ilgisini kitap ve kütüphanelere çekmek ve toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak olduğunu anlatan Kaymakam Erdoğan, öğrencilere bol bol kitap okumalarını istedi. Erdoğan, ‘’ Seydişehir’de ilk kez kamuya açık alanda bu etkinliği düzenliyoruz. Halkımızı ilçe Kütüphanesine gelerek kitap alıp okumaya davet ediyoruz" dedi.
Seydişehir’de 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Özgüven Sistem Kolejinde  ‘81 ilde Kitap Okuyoruz' adlı etkinliğe  Kaymakam Aydın Erdoğan, eşi Hava Erdoğan, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Etkinlikte katılımcılar kendilerine verilen kitapları yaklaşık yarım saat boyunca okudu.

Etkinliğin amacının toplumun ilgisini kitap ve kütüphanelere çekmek ve toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak olduğunu anlatan Kaymakam Erdoğan, öğrencilere bol bol kitap okumalarını istedi.

Erdoğan, ‘’ Seydişehir’de ilk kez kamuya açık alanda bu etkinliği düzenliyoruz. Halkımızı ilçe Kütüphanesine gelerek kitap alıp okumaya davet ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.