whatsapp

Seydişehir’de eski cezaevi yıkıldı

BELEDİYE 09.04.2017 - 11:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de eski cezaevi yıkıldı

Seydişehir Sadi Irmak Caddesi üzerinde Adalet Bakanlığı tarafından 1952 yılında yapılan B tipi kapalı cezaevi yıkıldı.
T tipi yeni cezaevinin, Bahçelievler Mahallesine taşınmasının ardından atıl durumda olan eski cezaevi binası Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Adalet Bakanlığı ile Seydişehir Belediyesi arasında yapılan yazışmalar sonucunda yıkımına başlanılan cezaevi arsası otopark olarak kullanılacağı açıklandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Adalet Bakanlığı ve hazineyle yapılan yazışmalar sonunda olumlu sonuç aldık. İmar revizyonu ile 6 bin 100 metrekarelik alanı otopark olarak kullanıma uygun şekilde düzenleyeceğiz. Yıkım ile ilgili vatandaşlarımızın ve esnafımızın endişe duymamasını istiyoruz. Çünkü bölgede ihtiyacı karşılayacak açık otoparkı belediye olarak hazırlayarak vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.
Seydişehir Sadi Irmak Caddesi üzerinde Adalet Bakanlığı tarafından 1952 yılında yapılan B tipi kapalı cezaevi yıkıldı.

T tipi yeni cezaevinin, Bahçelievler Mahallesine taşınmasının ardından atıl durumda olan eski cezaevi binası Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Adalet Bakanlığı ile Seydişehir Belediyesi arasında yapılan yazışmalar sonucunda yıkımına başlanılan cezaevi arsası otopark olarak kullanılacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Adalet Bakanlığı ve hazineyle yapılan yazışmalar sonunda olumlu sonuç aldık. İmar revizyonu ile 6 bin 100 metrekarelik alanı otopark olarak kullanıma uygun şekilde düzenleyeceğiz. Yıkım ile ilgili vatandaşlarımızın ve esnafımızın endişe duymamasını istiyoruz. Çünkü bölgede ihtiyacı karşılayacak açık otoparkı belediye olarak hazırlayarak vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.