whatsapp

Seydişehir’de 'Atatürk' Söyleşisi

SİVİL TOPLUM 16.02.2018 - 07:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 'Atatürk' Söyleşisi

Yazar Erol Yıldız, Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) toplantı salonunda Atatürkçülük konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin İriilter, Ülkede çözüm için Atatürk’e ilke ve inkilaplarına sahip çıkmaktan geçer. Bugün de böyle bir söyleşi gerçekleştirmek istedik. dedi. Atatürk sevgisi her gün hatırlanacak bir sevgidir diyen Yazar Erol Yıldız, ‘’ Yaşanan sorunların asıl nedeni Atatürk ilke ve devrimlerinden toplumu uzaklaştırma çabasıdır. İç ve dış politikalardan eğitime, sağlıktan tarıma, güvenlikten yargıya her sorun yanlış politikaların bir sonucudur. Çözüm ise Atatürk İlke ve Devrimlerine uygun hareket etmektir.’’diye konuştu. Söyleşi sonrası ADD Seydişehir Şubesi adına başkan Hüseyin İriilter yazara plaket sundu. Yazar Erol Yıldız okuyucularına kitaplarını imzaladı.
Yazar Erol Yıldız, Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) toplantı salonunda Atatürkçülük konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin İriilter, Ülkede çözüm için Atatürk’e ilke ve inkilaplarına sahip çıkmaktan geçer. Bugün de böyle bir söyleşi gerçekleştirmek istedik. dedi.

Atatürk sevgisi her gün hatırlanacak bir sevgidir diyen Yazar Erol Yıldız, ‘’ Yaşanan sorunların asıl nedeni Atatürk ilke ve devrimlerinden toplumu uzaklaştırma çabasıdır. İç ve dış politikalardan eğitime, sağlıktan tarıma, güvenlikten yargıya her sorun yanlış politikaların bir sonucudur. Çözüm ise Atatürk İlke ve Devrimlerine uygun hareket etmektir.’’diye konuştu.

Söyleşi sonrası ADD Seydişehir Şubesi adına başkan Hüseyin İriilter yazara plaket sundu.

Yazar Erol Yıldız okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.