whatsapp

Seydişehir’de artçı deprem hissedildi

ASAYİŞ 23.02.2020 - 01:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de artçı deprem hissedildi

Derebucak’ta 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Seydişehir’de artçı olarak hissedildi. AFAD, Konya’nın Derebucak ilçesinde saat 01.26’da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin yerin 14 kilometre altında yaşandığı bildirildi. Seydişehir’de hissedilen depremde vatandaşlar pencereden bakarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Derebucak’ta meydana gelen deprem de ise herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

Derebucak’ta 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Seydişehir’de artçı olarak hissedildi.

AFAD, Konya’nın Derebucak ilçesinde saat 01.26’da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin yerin 14 kilometre altında yaşandığı bildirildi. Seydişehir’de hissedilen depremde vatandaşlar pencereden bakarak ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Derebucak’ta meydana gelen deprem de ise herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.