whatsapp

Seydişehir’de 15 Temmuz şehitleri anılacak

SİVİL TOPLUM 01.07.2017 - 00:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 15 Temmuz şehitleri anılacak

Konya Valiliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Sağlık – Sen Şubesi işbirliğiyle 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde Bisikletçiler 02.07 2017 Pazar günü Seydişehir’e gelecekler.
Seydişehir Bisikletçileriyle buluşacak olan ekip Akyol mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek Muhsin Kiremitçi mezarında bir araya gelecekler. Seydişehir Halk Sağlığı Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, Sat 12-13 arasındaki etkinliğe tüm vatandaşları beklediklerini söyledi. Etkinliğin Akyol kabristanı şehitliğinde başlayacağını ifade eden Harmankaya, Şehit Muhsin Kiremitçinin Mezarından alınan toprağın Çanakkaleye götürüleceğini dile getirerek, ‘’Burada törenin ardından belediye önündeki 15 Temmuz Şehitler Meydanında etkinlik düzenlenecek. Burada yapılan konuşmaların ardından Şehit Kiremitçi ailesinin evi ziyaret edildikten sonra ilçeden Ereğli’ye hareket edecekler.’’dedi. Şehit Muhsin Kiremitçi kim; FETÖ darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda komiser yardımcısı olarak göreve başladığı gün şehit düşen Muhsin Kiremitçi'nin eşi 8 aylık hamileydi. Vefatından 5 hafta sonra Gökçe isminde bir kızı olan Kiremitçi, henüz 28 yaşındaydı. Cizre ve Kobani sınırında da görev yapmıştı.
Konya Valiliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Sağlık – Sen Şubesi işbirliğiyle 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde Bisikletçiler 02.07 2017 Pazar günü Seydişehir’e gelecekler.

Seydişehir Bisikletçileriyle buluşacak olan ekip Akyol mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek Muhsin Kiremitçi mezarında bir araya gelecekler.

Seydişehir Halk Sağlığı Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, Sat 12-13 arasındaki etkinliğe tüm vatandaşları beklediklerini söyledi.

Etkinliğin Akyol kabristanı şehitliğinde başlayacağını ifade eden Harmankaya, Şehit Muhsin Kiremitçinin Mezarından alınan toprağın Çanakkaleye götürüleceğini dile getirerek, ‘’Burada törenin ardından belediye önündeki 15 Temmuz Şehitler Meydanında etkinlik düzenlenecek. Burada yapılan konuşmaların ardından Şehit Kiremitçi ailesinin evi ziyaret edildikten sonra ilçeden Ereğli’ye hareket edecekler.’’dedi.

Şehit Muhsin Kiremitçi kim;

FETÖ darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda komiser yardımcısı olarak göreve başladığı gün şehit düşen Muhsin Kiremitçi'nin eşi 8 aylık hamileydi. Vefatından 5 hafta sonra Gökçe isminde bir kızı olan Kiremitçi, henüz 28 yaşındaydı. Cizre ve Kobani sınırında da görev yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.