whatsapp

Seydişehir’de 10 bin fidan dağıtıldı

SİVİL TOPLUM 11.11.2017 - 14:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 10 bin fidan dağıtıldı

Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Seydişehir'de 10 bin ceviz ve çam fidanı dağıtıldı.
Seydişehir  Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, Kaymakamı  Aydın Erdoğan,  AK Parti İlçe başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, ilçe fidanlığında üretilen 10 bin adet fidanı toprakla buluşturmak üzere vatandaşlara dağıttıklarını söyledi. Orman İşletme Şefli Halil Kabakcı da meyveciliği geliştirme programı kapsamında vatandaşlara 5 bin sertifikalı ceviz fidanı ile 5 bin adet çam ve badem fidanı dağıtıldığını belirtti.
Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Seydişehir'de 10 bin ceviz ve çam fidanı dağıtıldı.

Seydişehir  Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, Kaymakamı  Aydın Erdoğan,  AK Parti İlçe başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, ilçe fidanlığında üretilen 10 bin adet fidanı toprakla buluşturmak üzere vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.
Orman İşletme Şefli Halil Kabakcı da meyveciliği geliştirme programı kapsamında vatandaşlara 5 bin sertifikalı ceviz fidanı ile 5 bin adet çam ve badem fidanı dağıtıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.