whatsapp

Seydi şifa termal tesisleri turizmcilere hazırlanıyor

BELEDİYE 25.06.2020 - 12:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydi şifa termal tesisleri turizmcilere hazırlanıyor

Seydişehir Belediyesi, Pandemi süresince kapalı olan seydi termal tesisleri turizmcilere yeniden açılması için çalışmalar devam ediyor. Başkan Tutal; “Seydi Şifa Termal Tesislerimizi bizim turizmde dışa açılan kapımız. Misafirlerimizi ağırladığımız konuk evimiz. Seydi Şifa Termal Tesislerimizde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunmaktadır. Turizmde imaj ve doğru tanıtım ile Seydi Şifa Termal Tesislerimiz sadece Seydişehirli hemşerilerimizin değil bütün turizmcilerinin kullanımına açıktır. Doğal ve kültürel güzellikleri ile temiz havası ile Konya ilçeleri arasında termal turizmde iddia ediyoruz ki Seydi Şifa Termal Tesislerimiz adından söz ettirecektir. Pandemi sürecinde hizmet veremeyen Seydi Şifa Termal Tesislerimizin en kısa zamanda tekrar misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirerek ilçemiz tanıtımına ve istihdamına büyük katkı sağlayacağız ”

Seydişehir Belediyesi, Pandemi süresince kapalı olan seydi termal tesisleri turizmcilere yeniden açılması için çalışmalar devam ediyor.

Başkan Tutal; “Seydi Şifa Termal Tesislerimizi bizim turizmde dışa açılan kapımız. Misafirlerimizi ağırladığımız konuk evimiz. Seydi Şifa Termal Tesislerimizde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunmaktadır.

Turizmde imaj ve doğru tanıtım ile Seydi Şifa Termal Tesislerimiz sadece Seydişehirli hemşerilerimizin değil bütün turizmcilerinin kullanımına açıktır. Doğal ve kültürel güzellikleri ile temiz havası ile Konya ilçeleri arasında termal turizmde iddia ediyoruz ki Seydi Şifa Termal Tesislerimiz adından söz ettirecektir. Pandemi sürecinde hizmet veremeyen Seydi Şifa Termal Tesislerimizin en kısa zamanda tekrar misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirerek ilçemiz tanıtımına ve istihdamına büyük katkı sağlayacağız ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.