whatsapp

Seydi şifa termal havuz giriş fiyatları

BELEDİYE 02.03.2020 - 01:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydi şifa termal havuz giriş fiyatları

Seydişehir Belediyesinin; Bahçelievler çıkışı, Akçalar Ketirağılları bölgesi çal tepe eteklerinde 13 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan Seydi Şifa Termal Sosyal tesisleri havuz fiyatları, vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyordu. Hizmete açılan Seydi şifa termal havuz, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Tesis bünyesinde, 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunuyor. Buna göre termal havuz fiyatları kişi başı hafta içi 30 – hafta sonları ise 35 TL olarak belirlendi. Vatandaşlar bu ücreti ödeyerek havuzu 08.30 - 20.00 saatleri arasında kullanabiliyor. Havuz kullanımı ile ilgili ise önemli bir uyarı bulunuyor. Vatandaşların termal havuzu 2 saatten fazla kullanmaması tavsiye ediliyor. Havuz tedavi amaçlı kullanılıyor. Ücretini ödeyen vatandaşlar, sadece havuzdan değil, sauna ve buhar odasından da faydalanabiliyor. Ayrıca kafe çay ve büfe hizmeti sunmaktadır.

Seydişehir Belediyesinin; Bahçelievler çıkışı, Akçalar Ketirağılları bölgesi çal tepe eteklerinde 13 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan Seydi Şifa Termal Sosyal tesisleri havuz fiyatları, vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyordu.

Hizmete açılan Seydi şifa termal havuz, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Tesis bünyesinde, 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunuyor.

Buna göre termal havuz fiyatları kişi başı hafta içi 30 – hafta sonları ise 35 TL olarak belirlendi. Vatandaşlar bu ücreti ödeyerek havuzu 08.30 - 20.00 saatleri arasında kullanabiliyor. Havuz kullanımı ile ilgili ise önemli bir uyarı bulunuyor. Vatandaşların termal havuzu 2 saatten fazla kullanmaması tavsiye ediliyor. Havuz tedavi amaçlı kullanılıyor. Ücretini ödeyen vatandaşlar, sadece havuzdan değil, sauna ve buhar odasından da faydalanabiliyor.

Ayrıca kafe çay ve büfe hizmeti sunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.