whatsapp

Şehitler Ormanı törenle açıldı

SİVİL TOPLUM 27.05.2017 - 11:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehitler Ormanı törenle açıldı

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Seydişehir kuğulu mevkiinde kurulan “Şehitler Ormanının ” açılışı yapıldı.
5 hektar alanda kurulan ve plakalarda yazılı 29 şehit isimlerinin yer aldığı sahaya 4 bin sedir, karaçam, mavi ladin türde fidan dikildi. Müftü Kemal Demirel tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak, şehitler için yapılan duanın ardından açılış gerçekleşti. Açılışta konuşan Orman ve Su İşleri bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  Vatan toprağına emanet ettiğimiz kardeşlerimizin hatıralarını yaşatmak için Kuğulu mevkiinde bir şehitler ormanı ve parkı yaptıklarını söyledi. Tüfekci, ‘’Orman Bölge Müdürlüğümüz ve Seydişehir Şefliğimizin işbirliğiyle çok güzel bir orman parkı oluştu. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz fidanların gölgesinde dinlenip dualar yapacak. Burada hoş vakit geçirecekler. Hayırlı olsun.’’diye konuştu. Duygusal anların yaşandığı törende, şehit aileleri ve gaziler kendilerine verilen değerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Yetkililere teşekkür ettiler. Açılışa Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili H Ahmet Özdemir, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Orman Bölge Müdürü Bekir Karaca şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.
Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Seydişehir kuğulu mevkiinde kurulan “Şehitler Ormanının ” açılışı yapıldı.

5 hektar alanda kurulan ve plakalarda yazılı 29 şehit isimlerinin yer aldığı sahaya 4 bin sedir, karaçam, mavi ladin türde fidan dikildi.

Müftü Kemal Demirel tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak, şehitler için yapılan duanın ardından açılış gerçekleşti.

Açılışta konuşan Orman ve Su İşleri bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  Vatan toprağına emanet ettiğimiz kardeşlerimizin hatıralarını yaşatmak için Kuğulu mevkiinde bir şehitler ormanı ve parkı yaptıklarını söyledi.

Tüfekci, ‘’Orman Bölge Müdürlüğümüz ve Seydişehir Şefliğimizin işbirliğiyle çok güzel bir orman parkı oluştu. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz fidanların gölgesinde dinlenip dualar yapacak. Burada hoş vakit geçirecekler. Hayırlı olsun.’’diye konuştu.

Duygusal anların yaşandığı törende, şehit aileleri ve gaziler kendilerine verilen değerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Yetkililere teşekkür ettiler.

Açılışa Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili H Ahmet Özdemir, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Orman Bölge Müdürü Bekir Karaca şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.