whatsapp

Seçimi kazanan İmamoğlu

SİYASET 23.06.2019 - 20:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seçimi kazanan İmamoğlu

Bu bir zafer değildir. Yeni bir başlangıçtır İsraf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek;
İmamoğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:  "23 Haziran'da yaptığımız İBB seçimi ve tabiki anlamlı bu seçimin en önemli ifadelerinden biri de Türkiye'nin demokrasi sürecine olan katkısıydı. Sonuçlar hayırlara vesile olsun.  Önce bugün yüz binlerce diye ifade edebileceğim sandık başında görev yapan bütün yol arkadaşlarıma, günün kahramanlarına sandıklarda okullarda, il ve ilçe seçim kurullarında hizmet eden bütün arkadaşlarıma minnet duygularımız ifade etmek istiyorum. Onlar bugünün demokrasi kahramanlarıydı.  "Ancak şunu da belirtmek isterim ki bugün hali hazırda elimizdeki seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluştursa da biliyoruz ki net sonuçlar tutanklarla olur. Sandık görevlisi arkadaşlarıma, bilişim, hukuk sorumlularına sonuç netleşinceye kadar görevlerinin başında kalmalarını önemle rica ediyorum. Bu süreçler ciddi süreçlerdir, sandıklarınızı birleştirme tutanaklarının netleştirmesine varıncaya kadar sanıdkları terk etmemeninizi rica ediyorum."  "Demokasi saatinin tıkıt tıkıt çalışmasından yana olanlardayız. 31 Mart akşamı saatler çalışmadı. Saatleri durdurarak zamanın akışını önlemeyemezsiniz. Gerçeklerin de üzerini örterek gizleyemezsiniz." "Bu yeni sayfada İstanbul'da artık adalet eşitlik sevgi hoşgörü olacak. İsraf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek. 16 milyon İstanbullu adalete olan güvenimizi tazelemiştir. Bunu sadece bana oy verenler değil, seçimleri olgunluk ve sukunet içinde gerçekleştiren tüm vatandaşlarımız sağlamıştır. Hepsine teşekkür ediyorum. Temenni Ediyorum" Ben bu sonuçların İstanbulumuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbul'un yapacağı her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz.
Bu bir zafer değildir. Yeni bir başlangıçtır İsraf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek;

İmamoğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şöyle: 

"23 Haziran'da yaptığımız İBB seçimi ve tabiki anlamlı bu seçimin en önemli ifadelerinden biri de Türkiye'nin demokrasi sürecine olan katkısıydı. Sonuçlar hayırlara vesile olsun.  Önce bugün yüz binlerce diye ifade edebileceğim sandık başında görev yapan bütün yol arkadaşlarıma, günün kahramanlarına sandıklarda okullarda, il ve ilçe seçim kurullarında hizmet eden bütün arkadaşlarıma minnet duygularımız ifade etmek istiyorum. Onlar bugünün demokrasi kahramanlarıydı. 

"Ancak şunu da belirtmek isterim ki bugün hali hazırda elimizdeki seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluştursa da biliyoruz ki net sonuçlar tutanklarla olur. Sandık görevlisi arkadaşlarıma, bilişim, hukuk sorumlularına sonuç netleşinceye kadar görevlerinin başında kalmalarını önemle rica ediyorum. Bu süreçler ciddi süreçlerdir, sandıklarınızı birleştirme tutanaklarının netleştirmesine varıncaya kadar sanıdkları terk etmemeninizi rica ediyorum." 

"Demokasi saatinin tıkıt tıkıt çalışmasından yana olanlardayız. 31 Mart akşamı saatler çalışmadı. Saatleri durdurarak zamanın akışını önlemeyemezsiniz. Gerçeklerin de üzerini örterek gizleyemezsiniz."

"Bu yeni sayfada İstanbul'da artık adalet eşitlik sevgi hoşgörü olacak. İsraf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek. 16 milyon İstanbullu adalete olan güvenimizi tazelemiştir. Bunu sadece bana oy verenler değil, seçimleri olgunluk ve sukunet içinde gerçekleştiren tüm vatandaşlarımız sağlamıştır. Hepsine teşekkür ediyorum.

Temenni Ediyorum" Ben bu sonuçların İstanbulumuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbul'un yapacağı her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.