whatsapp

Sebeltaş işçilerine maaşları ödenmiyor mu?

BELEDİYE 05.09.2019 - 01:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sebeltaş işçilerine maaşları ödenmiyor mu?

Seydişehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sebeltaş AŞ işçilerin maaşlarının 3 aydır ödenmediği öğrenildi. Eğer iddia doğru ise, yapmayın, yazıktır! Başka her şeyi durdurun ve bu emekçilerin alacaklarını ödeyin. Her evde ayrı bir sıkıntı var, bir an önce bu sıkıntıları giderin. İşçinin emeğinin karşılığını teri kurumadan verin… Emek en yüce değerdir" 3 aydır maaş ödenmiyor.  Haziran, Temmuz ve Ağustos maaşları ödenmedi, Eylül ayını ise neredeyse yarıladık. Yani işçilerin 3,5 aylık alacağı birikmiş durumda. Bu arada koca bir yaz mevsimini ve kurban bayramını bu işçilerin ve ailelerinin nasıl geçirdiğini soran yok. Bir hafta sonra ise okullar açılacak, bu aileler çocuklarını okula nasıl gönderecek diye merak edende! Maaş ödeyememe mazeretini gece gündüz emek veren, en ağır işleri yapan belediye şirket personeline ve Seydişehir halkına açıklamalıdır. Daha çok şey söylemek mümkün ama söylemeyelim… Yapmayın, yazıktır! Başka her şeyi durdurun ve bu emekçilerin alacaklarını ödeyin. Her evde ayrı bir sıkıntı var, bir an önce bu sıkıntıları giderin. İşçinin emeğinin karşılığını teri kurumadan verin…

Seydişehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sebeltaş AŞ işçilerin maaşlarının 3 aydır ödenmediği öğrenildi.

Eğer iddia doğru ise, yapmayın, yazıktır! Başka her şeyi durdurun ve bu emekçilerin alacaklarını ödeyin. Her evde ayrı bir sıkıntı var, bir an önce bu sıkıntıları giderin. İşçinin emeğinin karşılığını teri kurumadan verin… Emek en yüce değerdir"

3 aydır maaş ödenmiyor.

 Haziran, Temmuz ve Ağustos maaşları ödenmedi, Eylül ayını ise neredeyse yarıladık. Yani işçilerin 3,5 aylık alacağı birikmiş durumda. Bu arada koca bir yaz mevsimini ve kurban bayramını bu işçilerin ve ailelerinin nasıl geçirdiğini soran yok. Bir hafta sonra ise okullar açılacak, bu aileler çocuklarını okula nasıl gönderecek diye merak edende!

Maaş ödeyememe mazeretini gece gündüz emek veren, en ağır işleri yapan belediye şirket personeline ve Seydişehir halkına açıklamalıdır.

Daha çok şey söylemek mümkün ama söylemeyelim… Yapmayın, yazıktır! Başka her şeyi durdurun ve bu emekçilerin alacaklarını ödeyin. Her evde ayrı bir sıkıntı var, bir an önce bu sıkıntıları giderin.

İşçinin emeğinin karşılığını teri kurumadan verin…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.