whatsapp

Şahin ve Tuğcu ailesinin mutlu günü

YAŞAM 03.11.2019 - 23:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şahin ve Tuğcu ailesinin mutlu günü

Seydişehir’e bağlı Taraşçı Mahallesi CHP eski Belediye Başkanı Yasin Şahin’in oğlu Hüseyin Şahin, görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi. Taraşçı mahallesinde hafta sonu gerçekleştirilen Hüseyin Şahin ve Fatma Nur Tuğcunun muhteşem düğün töreninde genç çifti sevenleri ve ailesi yalnız bırakmadı. Düğün törenine CHP il başkanı Barış Bektaş, İlçe başkanı Orhan Özel, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Taraşçı eski Belediye Başkanı Yasin Şahin yaptığı açıklamada, "Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Seydişehir Gündem haber sitesi olarak Hüseyin- Fatma Nur çiftine mutluluklar diliyoruz.

Seydişehir’e bağlı Taraşçı Mahallesi CHP eski Belediye Başkanı Yasin Şahin’in oğlu Hüseyin Şahin, görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

Taraşçı mahallesinde hafta sonu gerçekleştirilen Hüseyin Şahin ve Fatma Nur Tuğcunun muhteşem düğün töreninde genç çifti sevenleri ve ailesi yalnız bırakmadı.

Düğün törenine CHP il başkanı Barış Bektaş, İlçe başkanı Orhan Özel, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.
Taraşçı eski Belediye Başkanı Yasin Şahin yaptığı açıklamada, "Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Seydişehir Gündem haber sitesi olarak Hüseyin- Fatma Nur çiftine mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.