whatsapp

Sağlık-Sen’den rekor promosyon

SİVİL TOPLUM 14.11.2019 - 19:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık-Sen’den rekor promosyon

Sağlık Çalışanlarına Müjde! 6.720 TL Banka Maaş Promosyonu! Konya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarını temsilen Sağlık Sen Konya İl Başkanlığının iştirak ettiği banka maaş promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarını memnun eden rekor bir fiyat elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm çalışanlara 5 yıl için tek seferde T.C. Ziraat Bankası tarafından peşin olarak 6 bin 720 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Seydişehir Sağlık Sen İlçe Başkanı Osman Gök şunları kaydetti:” İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yapılan ve yetkili sendika olarak masada olduğumuz sağlık çalışanlarımıza yönelik banka maaş promosyon ihalesinde tüm sağlık çalışanlarımızı memnun edecek rekor düzeyinde bir rakam elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm sağlık çalışanlarımıza tek seferde peşin olarak 6 bin. 720 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı. Bundan önce sağlık çalışanlarımızın her daim yanında olduğumuz gibi bundan sonrada sağlık çalışanlarımızın menfaatleri için azimle mücadele etmeye devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürümüz şahsında tüm sağlık idarecilerimize ve ihaleye katılan tüm banka yöneticilerimize teşekkür ediyor, yapılan bu banka promosyonunun hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Sağlık Çalışanlarına Müjde! 6.720 TL Banka Maaş Promosyonu!

Konya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarını temsilen Sağlık Sen Konya İl Başkanlığının iştirak ettiği banka maaş promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarını memnun eden rekor bir fiyat elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm çalışanlara 5 yıl için tek seferde T.C. Ziraat Bankası tarafından peşin olarak 6 bin 720 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Seydişehir Sağlık Sen İlçe Başkanı Osman Gök şunları kaydetti:” İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yapılan ve yetkili sendika olarak masada olduğumuz sağlık çalışanlarımıza yönelik banka maaş promosyon ihalesinde tüm sağlık çalışanlarımızı memnun edecek rekor düzeyinde bir rakam elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm sağlık çalışanlarımıza tek seferde peşin olarak 6 bin. 720 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı. Bundan önce sağlık çalışanlarımızın her daim yanında olduğumuz gibi bundan sonrada sağlık çalışanlarımızın menfaatleri için azimle mücadele etmeye devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürümüz şahsında tüm sağlık idarecilerimize ve ihaleye katılan tüm banka yöneticilerimize teşekkür ediyor, yapılan bu banka promosyonunun hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.