whatsapp

Resim yarışmasında Konya birincisi oldu

EĞİTİM 07.02.2020 - 12:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Resim yarışmasında Konya birincisi oldu

Seydişehir Merkez İlkokulu öğrencisi Dorukan Caymaz ödüllü resim yarışmasında Konya birincisi oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının düzenlemiş olduğu 2019/2020 İlkokullar arası ‘’ Enerji Verimliliği’’  konulu ödüllü resim yarışmasında ilçe ve il birincisi Merkez İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Dorukan Caymaz oldu. Ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve okul müdürü Yasin Öşekci tarafından verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Öğrenciyi kutlayıp başarılarının devamını diledi.

Seydişehir Merkez İlkokulu öğrencisi Dorukan Caymaz ödüllü resim yarışmasında Konya birincisi oldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının düzenlemiş olduğu 2019/2020 İlkokullar arası ‘’ Enerji Verimliliği’’  konulu ödüllü resim yarışmasında ilçe ve il birincisi Merkez İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Dorukan Caymaz oldu. Ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve okul müdürü Yasin Öşekci tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Öğrenciyi kutlayıp başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.