whatsapp

Rehberlik değerlendirme toplantısı yapıldı

EĞİTİM 20.02.2018 - 10:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rehberlik değerlendirme toplantısı yapıldı

Konya’nın Seydişehir llçesinde Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında okul müdürleri ve rehber öğretmenleriyle değerlendirme toplantısı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda düzenlendi.
Kaymakam Aydın Erdoğan burada yaptığı konuşmada, eğitim kurumlarının müdür ve rehber öğretmenlerinin karşılaştıkları sorunlar ve çözümüne dair önerilerin dile getirildiğini söyledi. Öğrencilerin sağlıklı bireyler olarak gelişimlerine katkı sunmak için toplantı düzenlediklerini ifade eden Kaymakam Erdoğan, ‘’Rehber öğretmenlerimiz tarafından görev yaptıkları okullarda öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetlerinde eğitimde standartların yükselmesi ve kalitenin arttığı gözlenmektedir. Amacımız öğrencilerimizin ahlaki değerlerle yaşayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.’’açıklamasında bulundu.  Toplantıya ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’da katıldı.
Konya’nın Seydişehir llçesinde Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında okul müdürleri ve rehber öğretmenleriyle değerlendirme toplantısı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda düzenlendi.

Kaymakam Aydın Erdoğan burada yaptığı konuşmada, eğitim kurumlarının müdür ve rehber öğretmenlerinin karşılaştıkları sorunlar ve çözümüne dair önerilerin dile getirildiğini söyledi.

Öğrencilerin sağlıklı bireyler olarak gelişimlerine katkı sunmak için toplantı düzenlediklerini ifade eden Kaymakam Erdoğan, ‘’Rehber öğretmenlerimiz tarafından görev yaptıkları okullarda öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetlerinde eğitimde standartların yükselmesi ve kalitenin arttığı gözlenmektedir. Amacımız öğrencilerimizin ahlaki değerlerle yaşayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.’’açıklamasında bulundu.

 Toplantıya ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.