whatsapp

Politika, geleceği görme sanatıdır

ANALİZ 26.02.2020 - 01:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Politika, geleceği görme sanatıdır

Siyasette bir de davranış ya da siyaset yapma üslubu vardır. Davranış üslubu değişikliği kimi zaman ve koşullarda zorunlu hale gelebilir. Bizim yerel siyasetçilerimizin bu tür bir üslup değişikliğine ihtiyacı var mı? Aklıselim bu soruya olumlu yaklaşıyor. Bizans entrikalarıyla siyaset yapmak çoktandır demode hale geldi. Halk yığınları artık karşılarında şeffaf, mert, dobra, iki lafı arasında tenakuz bulunmayan liderler görmek istiyor. Entrika, pisliktir! Pisliğin içine girenlerin temiz kalma şansı yoktur. Siyaset kulisleri ile medya bataklıkları, kimin kimi ne zaman sırtından vuracağının belli olmadığı karanlık yoldur. Yalan-dolan, iftira, ikiyüzlülük, yalakalık kaynar bu yolda! Aklı başında siyasetçiler buralardan uzak durur. Aksi halde, kulis farelerine, ahlaken çürümüş/kokuşmuş medya tetikçilerine yem olmak kaçınılmaz hale gelir. Medya ve siyasi kulislerinde bunlarla ele tutuşmak siyasetçinin geleceğini karartır. Üslup değiştirin! Öncelikle çekin elinizi bu pisliklerden! Bırakın bu zihnen ve ahlaken çürümüş yozlaşmış tipler  kendi pislikleri içinde boğulup gitsinler! Politika, geleceği görme sanatıdır.

Siyasette bir de davranış ya da siyaset yapma üslubu vardır. Davranış üslubu değişikliği kimi zaman ve koşullarda zorunlu hale gelebilir.

Bizim yerel siyasetçilerimizin bu tür bir üslup değişikliğine ihtiyacı var mı?

Aklıselim bu soruya olumlu yaklaşıyor.

Bizans entrikalarıyla siyaset yapmak çoktandır demode hale geldi. Halk yığınları artık karşılarında şeffaf, mert, dobra, iki lafı arasında tenakuz bulunmayan liderler görmek istiyor.

Entrika, pisliktir! Pisliğin içine girenlerin temiz kalma şansı yoktur.

Siyaset kulisleri ile medya bataklıkları, kimin kimi ne zaman sırtından vuracağının belli olmadığı karanlık yoldur.

Yalan-dolan, iftira, ikiyüzlülük, yalakalık kaynar bu yolda!

Aklı başında siyasetçiler buralardan uzak durur. Aksi halde, kulis farelerine, ahlaken çürümüş/kokuşmuş medya tetikçilerine yem olmak kaçınılmaz hale gelir.

Medya ve siyasi kulislerinde bunlarla ele tutuşmak siyasetçinin geleceğini karartır.

Üslup değiştirin!

Öncelikle çekin elinizi bu pisliklerden! Bırakın bu zihnen ve ahlaken çürümüş yozlaşmış tipler  kendi pislikleri içinde boğulup gitsinler!

Politika, geleceği görme sanatıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.