whatsapp

Polise direnince tutuklandılar

ASAYİŞ 24.07.2017 - 02:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polise direnince tutuklandılar

Bir iş yerinde polise direnen 2 kişi tutuklandı.
21.02.2017 tarihinde Seydişehir ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince icra edilen idari denetim faaliyeti sırasında, bir işletmede müşteri olarak bulundukları öğrenilen M.B- K.S isimli iki kişinin görevli polis memurlarına karşı direnme ve olayın devamında polis aracına zarar verdikleri, olayla ilgili adli makamlarca başlatılan  soruşturma kapsamında aynı tarihte gözaltına alınan iki şahıs 22.07.2017 tarihinde sevk edildikleri Seydişehir Sulh Ceza hâkimliğince tutuklanmıştır. Seydişehir T Tipi Kapalı Ceza infaz kurumuna teslim edilen şahıslar hakkındaki soruşturmaya devam etmektedir.
Bir iş yerinde polise direnen 2 kişi tutuklandı.

21.02.2017 tarihinde Seydişehir ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince icra edilen idari denetim faaliyeti sırasında, bir işletmede müşteri olarak bulundukları öğrenilen M.B- K.S isimli iki kişinin görevli polis memurlarına karşı direnme ve olayın devamında polis aracına zarar verdikleri, olayla ilgili adli makamlarca başlatılan  soruşturma kapsamında aynı tarihte gözaltına alınan iki şahıs 22.07.2017 tarihinde sevk edildikleri Seydişehir Sulh Ceza hâkimliğince tutuklanmıştır.

Seydişehir T Tipi Kapalı Ceza infaz kurumuna teslim edilen şahıslar hakkındaki soruşturmaya devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.