whatsapp

Pazar esnafına maske ve eldiven dağıtıldı

BELEDİYE 03.04.2020 - 12:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Pazar esnafına maske ve eldiven dağıtıldı

Korona virüs ile mücadelede denetimlerini sıklaştıran Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, pazar esnafına maske ve eldiven dağıtımına yaparak vatandaşlara salgın hastalık konusunda uyarılarda bulundu. Pazar girişinde vatandaşların ateş ölçer ile ateşini kontrol etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, virüsün yayılmasının hijyen, temizlik ve fiziki mesafenin koruyarak önlenebileceğini kaydetti. Başkan Tutal; ’Hemşerilerimiz zorunlu olmadıkça evden çıkmamalı. Çıkmak zorunda olanlar ise fiziki mesafeyi koruyarak hijyen kurallarına en ince ayrıntısına dikkat ederek çıkmalılar. Vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir şekilde alış veriş yapabilmeleri için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Ekiplerimiz pazar girişinde vatandaşların ateş ölçümünü, yaparak maske dağıttı. Pazara alışverişe gelen 65 yaş üzeri vatandaşlar ise uyarılıp evlerine gönderildi. Yayınlanan genelge gereği 3 metre olarak belirlenen tezgah aralıklarımızı kontrol ettik.  Bu tedbirlere ilave olarak alışveriş için gelen vatandaşlarımıza pazar girişinde maske ve eldiven dağıtımına da başladık. Giriş ve çıkış noktalarına konulan dezenfektanlarla vatandaşlarımıza hijyen noktasında yardımcı oluyoruz. Pazar içinde sürekli anonslarla virüse karşı hem vatandaşlarımız,  hem pazarcı esnafımız uyarılıyor. Tedbiri elden bırakmayacağız.  “şeklinde konuştu.

Korona virüs ile mücadelede denetimlerini sıklaştıran Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, pazar esnafına maske ve eldiven dağıtımına yaparak vatandaşlara salgın hastalık konusunda uyarılarda bulundu. Pazar girişinde vatandaşların ateş ölçer ile ateşini kontrol etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, virüsün yayılmasının hijyen, temizlik ve fiziki mesafenin koruyarak önlenebileceğini kaydetti.

Başkan Tutal; ’Hemşerilerimiz zorunlu olmadıkça evden çıkmamalı. Çıkmak zorunda olanlar ise fiziki mesafeyi koruyarak hijyen kurallarına en ince ayrıntısına dikkat ederek çıkmalılar. Vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir şekilde alış veriş yapabilmeleri için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Ekiplerimiz pazar girişinde vatandaşların ateş ölçümünü, yaparak maske dağıttı. Pazara alışverişe gelen 65 yaş üzeri vatandaşlar ise uyarılıp evlerine gönderildi. Yayınlanan genelge gereği 3 metre olarak belirlenen tezgah aralıklarımızı kontrol ettik.  Bu tedbirlere ilave olarak alışveriş için gelen vatandaşlarımıza pazar girişinde maske ve eldiven dağıtımına da başladık. Giriş ve çıkış noktalarına konulan dezenfektanlarla vatandaşlarımıza hijyen noktasında yardımcı oluyoruz. Pazar içinde sürekli anonslarla virüse karşı hem vatandaşlarımız,  hem pazarcı esnafımız uyarılıyor. Tedbiri elden bırakmayacağız.  “şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.