whatsapp

Özgüven sistemden resim sergisi açılışı

KÜLTÜR - SANAT 26.09.2019 - 14:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özgüven sistemden resim sergisi açılışı

Seydişehir ilçesinde bulunan Özel Özgüven Sistem Koleji hükümet konağı önünde resim sergisi açtı. Öğrencilerin 4 yıllık çalışmalarının sergilendiği açılışta konuşan Okul Müdürü Recep Yasin Öz, okul olarak öğrencilere derslerin yanı sıra onların yeteneklerini geliştirmek ve milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmek adına çalıştıklarını söyledi. Öz, "Resim öğretmenimiz Arzu Bayram nezaretinde 4 yılın özeti 5. Yıla armağan 500 eserden oluşan ilk ve ortaokul öğrencilerimizin resim çalışmalarını buradaki açık havada vatandaşlarımızla buluşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Seydişehir ilçesinde bulunan Özel Özgüven Sistem Koleji hükümet konağı önünde resim sergisi açtı.

Öğrencilerin 4 yıllık çalışmalarının sergilendiği açılışta konuşan Okul Müdürü Recep Yasin Öz, okul olarak öğrencilere derslerin yanı sıra onların yeteneklerini geliştirmek ve milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmek adına çalıştıklarını söyledi.

Öz, "Resim öğretmenimiz Arzu Bayram nezaretinde 4 yılın özeti 5. Yıla armağan 500 eserden oluşan ilk ve ortaokul öğrencilerimizin resim çalışmalarını buradaki açık havada vatandaşlarımızla buluşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.