whatsapp

Özel eğitim uygulama okulunda atölye açıldı

EĞİTİM 16.10.2019 - 20:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özel eğitim uygulama okulunda atölye açıldı

Konya ovası projesi(KOP) bölge kalkınma idaresi başkanlığı (Kopsogep) kapsamında desteklenen projesi SOGEP tarafından desteklenen Seydişehir KOP Mesleki Gelişim Atölyesi projesi açılış programı Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın katılımıyla özel eğitim uygulama okulunda gerçekleşti. KOP tarafından 250 bin liralık hibe sağlanarak açılan Mesleki Gelişim Atölyelerinde engelli öğrenciler ve aileler tarım, seramik atölyelerinde meslek öğrenerek toplumla kaynaşacaklar. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da törende yaptığı konuşmada, " Çocuklarımızın el becerilerini geliştirmede kurulan bu atölyelerde meslek öğrenip ilerde belki de kendiişlerini kuracaklar. Bu nedenle biz bu çalışmalara valilik olarak çok önem veriyoruz.’’ Kaymakam Aydın Erdoğan; “Sadece hukuki ve idari düzenlemeler yeterli değil. Farkındalık yaratacak sosyal projelere de ihtiyaç var. Bu projeyle engelli bireylerin bağımsız bir şekilde yaşamalarını sürdürmesini hedef edindik. Bu konuda Kop’un yanı sıra Selçuk Üniversitesi’nden de büyük destek aldık.’’ Programa Vali Cüneyit Orhan Toprak, Kaymakam Aydın Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, KOP Projesi Sorumlusu Prof. Dr. Kamile Marakoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Cumhuriyet başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, siyasi ve stk başkanları, vatandaşlar katıldı.

Konya ovası projesi(KOP) bölge kalkınma idaresi başkanlığı (Kopsogep) kapsamında desteklenen projesi SOGEP tarafından desteklenen Seydişehir KOP Mesleki Gelişim Atölyesi projesi açılış programı Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın katılımıyla özel eğitim uygulama okulunda gerçekleşti.

KOP tarafından 250 bin liralık hibe sağlanarak açılan Mesleki Gelişim Atölyelerinde engelli öğrenciler ve aileler tarım, seramik atölyelerinde meslek öğrenerek toplumla kaynaşacaklar.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da törende yaptığı konuşmada, " Çocuklarımızın el becerilerini geliştirmede kurulan bu atölyelerde meslek öğrenip ilerde belki de kendiişlerini kuracaklar. Bu nedenle biz bu çalışmalara valilik olarak çok önem veriyoruz.’’

Kaymakam Aydın Erdoğan; “Sadece hukuki ve idari düzenlemeler yeterli değil. Farkındalık yaratacak sosyal projelere de ihtiyaç var. Bu projeyle engelli bireylerin bağımsız bir şekilde yaşamalarını sürdürmesini hedef edindik. Bu konuda Kop’un yanı sıra Selçuk Üniversitesi’nden de büyük destek aldık.’’

Programa Vali Cüneyit Orhan Toprak, Kaymakam Aydın Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, KOP Projesi Sorumlusu Prof. Dr. Kamile Marakoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Cumhuriyet başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, siyasi ve stk başkanları, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.