whatsapp

Özçelik-İş Sendikasından askere destek

SİVİL TOPLUM 15.10.2019 - 13:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özçelik-İş Sendikasından askere destek

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı’mız tarafından organize edilen Fabrikamız birimlerinde 2.si gerçekleştirilen Dostluk Temalı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çalışanlarımız Şanlı Bayrağımız ile birlikte Ordumuza desteğini pankart açarak gösterdi. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, ‘’ Devletimiz ’in Sınırımızda başlatmış olduğu operasyon da Özçelik-İş Sendikası olarak destekliyoruz, Kahraman Mehmetçiğimizin Kalbimiz ve Dualarımızla yanındayız. Rabbim burunlarını kanatmasın, Ezanımızı Bayrağımızı indirtmesin, zalime fırsat vermesin inşallah’’

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı’mız tarafından organize edilen Fabrikamız birimlerinde 2.si gerçekleştirilen Dostluk Temalı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çalışanlarımız Şanlı Bayrağımız ile birlikte Ordumuza desteğini pankart açarak gösterdi.

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, ‘’ Devletimiz ’in Sınırımızda başlatmış olduğu operasyon da Özçelik-İş Sendikası olarak destekliyoruz, Kahraman Mehmetçiğimizin Kalbimiz ve Dualarımızla yanındayız. Rabbim burunlarını kanatmasın, Ezanımızı Bayrağımızı indirtmesin, zalime fırsat vermesin inşallah’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.