whatsapp

ÖSYM sınavı var, sessiz olun

EĞİTİM 15.06.2019 - 02:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ÖSYM sınavı var, sessiz olun

Seydişehir’de Üniversite sınavı Cumartesi ve Pazar günü, 11 okulda yapılacak. Sınava 2412 öğrenci katılacak. TYT ve AYT sınavları 10:15 de, Dil sınavı ise Pazar günü 15:45 de başlayacak ve öğrenciler en geç sınav saatinden 15 dakika önce okulda bulunmaları gerekiyor. Kaymakam Aydın Erdoğan, vatandaşların adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet etti. Adaylara yardımcı olmak için Cumartesi ve Pazar günü sessiz olunmasını isteyen Erdoğan, “Halkımızı adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet ediyorum. Yüksek Öğretim Sınavı’na girecek adaylara başarılar diliyorum’’ ” dedi.

Seydişehir’de Üniversite sınavı Cumartesi ve Pazar günü, 11 okulda yapılacak.

Sınava 2412 öğrenci katılacak. TYT ve AYT sınavları 10:15 de, Dil sınavı ise Pazar günü 15:45 de başlayacak ve öğrenciler en geç sınav saatinden 15 dakika önce okulda bulunmaları gerekiyor.

Kaymakam Aydın Erdoğan, vatandaşların adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet etti.

Adaylara yardımcı olmak için Cumartesi ve Pazar günü sessiz olunmasını isteyen Erdoğan, “Halkımızı adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet ediyorum. Yüksek Öğretim Sınavı’na girecek adaylara başarılar diliyorum’’ ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.