whatsapp

Örnek Emniyet Müdürü

ASAYİŞ 07.07.2020 - 02:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Örnek Emniyet Müdürü

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, halkla kaynaşmanın en güzel örneğini sergiliyor. Sürekli vatandaşların arasında olan Özdemir, görevli polisleri de unutmuyor. Özdemir, yaklaşık 70 bin nüfusa sahip kentte huzur ve güven ortamını polislerle birlikte sağlanırken, vatandaşlar da takdirle karşılıyor. "Makamda oturmuyor, sokakları geziyor" Sürekli dışarıda vatandaşların arasında dolaşan Özdemir, görevli mesai arkadaşlarını da ihmal etmiyor. Kent genelinde sabit noktalarda görev yağan polisleri de ziyaret ediyor. Polislerin isteklerini dinliyor. Yapılması gerekenleri polislerle paylaşıyor. "Vatandaşlar Özdemir’den memnun" Olumlu ve yapıcı tavırlarıyla vatandaşlardan da tam not alan Özdemir, hemen hemen her gün belirli sokaklarda vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinliyor.  İlçedeki huzur ve güvenin artırılması için vatandaşlarla sürekli diyalog halinde oluyor. Emniyet Müdürünün halkın arasında olmasının sevindirici olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Emniyet müdürümüz güzel işler yapıyor.  Bizler kendisinden çok memnunuz. Her saat cadde de görebiliyoruz. Makamında oturmuyor, sürekli bizlerin arasında, bizler kendisinden memnunuz. Allah razı olsun. Vatandaş olarak kendisini destekliyoruz" dediler.

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, halkla kaynaşmanın en güzel örneğini sergiliyor. Sürekli vatandaşların arasında olan Özdemir, görevli polisleri de unutmuyor.

Özdemir, yaklaşık 70 bin nüfusa sahip kentte huzur ve güven ortamını polislerle birlikte sağlanırken, vatandaşlar da takdirle karşılıyor.

"Makamda oturmuyor, sokakları geziyor"

Sürekli dışarıda vatandaşların arasında dolaşan Özdemir, görevli mesai arkadaşlarını da ihmal etmiyor. Kent genelinde sabit noktalarda görev yağan polisleri de ziyaret ediyor. Polislerin isteklerini dinliyor. Yapılması gerekenleri polislerle paylaşıyor.

"Vatandaşlar Özdemir’den memnun"

Olumlu ve yapıcı tavırlarıyla vatandaşlardan da tam not alan Özdemir, hemen hemen her gün belirli sokaklarda vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinliyor.  İlçedeki huzur ve güvenin artırılması için vatandaşlarla sürekli diyalog halinde oluyor.

Emniyet Müdürünün halkın arasında olmasının sevindirici olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Emniyet müdürümüz güzel işler yapıyor.  Bizler kendisinden çok memnunuz. Her saat cadde de görebiliyoruz. Makamında oturmuyor, sürekli bizlerin arasında, bizler kendisinden memnunuz. Allah razı olsun. Vatandaş olarak kendisini destekliyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.