whatsapp

Okulların güvenliği toplantısı

EĞİTİM 28.08.2019 - 22:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okulların güvenliği toplantısı

Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğünde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında okul güvenliğinin sağlanması ve ilçede huzur ve güvenin artırılması toplantısı yapıldı. Okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinden taviz verilmemesi, park ve bahçelerin ışıklandırılması ve yaya geçitlerinin tekrar gözden geçirilmesi gibi konuların da ele alındığı öğrenildi. İlçe dâhilinde yoğun şekilde sürdürülen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede okul çevrelerinde alınan önlemlerin kararlılıkla uygulanmaya devam edilmesinin de kararlaştırıldığı toplantıda, ilçenin güvenliğinin ve huzurunun eksiksiz şekilde sağlanması için fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb. Kd. Bçvş. Ufuk Memiş ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir katıldı.

Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğünde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında okul güvenliğinin sağlanması ve ilçede huzur ve güvenin artırılması toplantısı yapıldı.

Okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinden taviz verilmemesi, park ve bahçelerin ışıklandırılması ve yaya geçitlerinin tekrar gözden geçirilmesi gibi konuların da ele alındığı öğrenildi.

İlçe dâhilinde yoğun şekilde sürdürülen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede okul çevrelerinde alınan önlemlerin kararlılıkla uygulanmaya devam edilmesinin de kararlaştırıldığı toplantıda, ilçenin güvenliğinin ve huzurunun eksiksiz şekilde sağlanması için fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb. Kd. Bçvş. Ufuk Memiş ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.