whatsapp

Okullar eğitime hazırlanıyor

BELEDİYE 08.09.2019 - 12:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullar eğitime hazırlanıyor

Seydişehir Belediyesi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da öğrencilerin, fiziki altyapısı tamamlanmış ve temiz çevreye sahip mekânlarda eğitim almaları amacıyla okullarda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe genelinde bulunan okullarda çocukların güvenle vakit geçirebilmesi için çevre düzenlemesi, altyapı, yeşil alan, parke ve tretuvar çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Tutal, “Seydişehir’de eğitim kalitesinin artırılması için eğitime her türlü desteği vermeye devam ediyoruz" dedi.

Seydişehir Belediyesi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da öğrencilerin, fiziki altyapısı tamamlanmış ve temiz çevreye sahip mekânlarda eğitim almaları amacıyla okullarda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe genelinde bulunan okullarda çocukların güvenle vakit geçirebilmesi için çevre düzenlemesi, altyapı, yeşil alan, parke ve tretuvar çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Tutal, “Seydişehir’de eğitim kalitesinin artırılması için eğitime her türlü desteği vermeye devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.