whatsapp

Okul sporları maçları

SPOR 01.01.2020 - 00:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul sporları maçları

Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen futbol, voleybol, futsal ve basketbol dallarında Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımlarının yer aldığı okul sporları bölge turnuvalarında basketbol branşı Küçük kızlar bölge dereceleri Ö. Özgüven Sistem Koleji Mahmut Easat O.O. Ort. Krvn Cumhuriyet O.O. Yıldız Erkekler Bölge Dereceleri Mahmut Esat O.O. Ö. Özgüven Sistem Koleji Ö Genç Kampüs O.O Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı dereceye giren takımları tebrik etti Bölgemizi Konya’da temsil edecek olan Küçük Kızlarda Ö. Özgüven Sistem Koleji, Yıldız Erkekler Mahmut Esat Orta Okulu’na Başarılar diledi.

Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen futbol, voleybol, futsal ve basketbol dallarında Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımlarının yer aldığı okul sporları bölge turnuvalarında basketbol branşı

Küçük kızlar bölge dereceleri

Ö. Özgüven Sistem Koleji

Mahmut Easat O.O.

Ort. Krvn Cumhuriyet O.O.

Yıldız Erkekler Bölge Dereceleri

Mahmut Esat O.O.

Ö. Özgüven Sistem Koleji

Ö Genç Kampüs O.O

Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı dereceye giren takımları tebrik etti Bölgemizi Konya’da temsil edecek olan Küçük Kızlarda Ö. Özgüven Sistem Koleji, Yıldız Erkekler Mahmut Esat Orta Okulu’na Başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.