whatsapp

Okul öncesi öğrencilerinden sergi

EĞİTİM 13.05.2017 - 14:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul öncesi öğrencilerinden sergi

Seydişehir Merkez İlkokulu anasınıfı öğrencileri yılsonu sergisi açtı.
Halk Eğitim salonundaki serginin açılışını İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptı. Okul öncesi eğitimin çocukların gelişimi açısından önemli olduğuna vurgu yapan Kaymakam Aydın Erdoğan, bu gibi etkinliklerin çocukların yeteneklerinin sergilenmesi için bir fırsat olduğunu belirtti. Serginin çok zengin olduğunu belirten Okul Müdürü Yasin Öşekci, " Anasınıfı öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerini burada sergilediler. Güzel temalar var, güzel çalışmalar var. Öğrencilerimiz becerilerini geliştiriyor. Kendilerine olan güvenleri artıyor. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.  
Seydişehir Merkez İlkokulu anasınıfı öğrencileri yılsonu sergisi açtı.

Halk Eğitim salonundaki serginin açılışını İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptı.

Okul öncesi eğitimin çocukların gelişimi açısından önemli olduğuna vurgu yapan Kaymakam Aydın Erdoğan, bu gibi etkinliklerin çocukların yeteneklerinin sergilenmesi için bir fırsat olduğunu belirtti.

Serginin çok zengin olduğunu belirten Okul Müdürü Yasin Öşekci, " Anasınıfı öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerini burada sergilediler. Güzel temalar var, güzel çalışmalar var. Öğrencilerimiz becerilerini geliştiriyor. Kendilerine olan güvenleri artıyor. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.